Hvem er jeg:

Jeg hedder Paul og jeg har over 40 års erfaring inden for vaske og rullebranchen. Jeg har tidligere haft et vaskeri og rulleforretning i Gentofte men har siden 2004 haft min forretning i Valby.

Efter overtagelsen har vaskeriet været igennem en større renovering og maskinerne er løbende blevet udskiftet.

Hvad kan jeg tilbyde?

Igennem mit lange virke, har jeg opnået stor erfaring med behandling af alle typer tøj. Tøjet bliver altid nænsom behandlet på en professionel måde.

Vaskepulveret, der anvendes, er naturligvis miljøvenligt og vasker rent og pænt på en skånsom måde. De rigtige produkter til behandlingen af tøjet er en garanti for både kunden og forretningen.

Vi vasker, tørrer og lægger vasketøjet pænt sammen og det, som kan rulles, bliver rullet og efterfølgende pakket ind i papir.

Hvem er mine kunder:

Jeg har både firmakunder og private kunder.

Jeg tilbyder at hente og bringe vasketøj for både firma- og privatkunder.

Igennem mange år har jeg haft et samarbejde med repræsentanter fra Georg Jensen med Damask duge.

Af andre firmakunder, som jeg enten har - eller har haft - samarbejde med, kan f.eks. nævnes, Superfoss, Nykredit, Egmont, en afdeling af Udenrigsministeriet og Nordea bank, hvor jeg bl.a. henter og bringer duge og servietter som jeg vasker og ruller.

Mine private kunder er enten kunder, der selv kommer og vasker i møntvasken eller kunder, hvor jeg henter og bringer deres vasketøj. Jeg henter og bringer vasketøj for en del pensionister, som altid kan være trygge, fordi chaufføren altid er mig selv og fordi jeg altid overholder mine aftaler. Jeg har naturligvis også en ren straffeattest.

Hvad er der i vaskeriet:

Vaskeriet har mange mindre maskiner, der kan rumme 7 kg.

Tøjet, der enten bliver indleveret eller afhentet, bliver vasket i en maskine for sig selv og bliver derved ikke blandet med andre kunders vasketøj. På den måde sker der aldrig forveksling af kunders linned eller andet vasketøj.

Kontaktinfo:

Jeg håber, at ovennævnte har Deres interesse og jeg ser frem til et godt samarbejde.

Kontakt mig gerne, hvis der er yderligere spørgsmål.


Med venlig hilsen

 Paul  


Om mig